Argaaniöljy

Argaaniöljyn välttämättömät ominaisuudet ovat sen kosteuttava vaikutus sekä A- ja E-vitamiinitasot.

Argaaniöljy

Koko:

Hinta:

15 EUR

15

Argaaniöljy saadaan argaanipuun hedelmistä. Marokkolaiset naiset ovat käyttäneet argaaniöljyä vuosisatojen ajan ihonhoitoon kosteuttavien, ravitsevien ja suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Argaaniöljyn välttämättömät ominaisuudet ovat sen kosteuttava vaikutus sekä A- ja E-vitamiinitasot.

Argaaniöljy on antioksidantti, joka sisältää paljon rasvahappoja, kuten Omega-9, joita tarvitaan ihon palauttamiseen ja ihon stressin vähentämiseen.

Signe Seebid perusöljyt ovat korkealaatuisia Kylmäpuristettuja öljyjä. Kylmäpuristettuna öljy säilyttää koko hedelmän aromin ja ominaisuudet.

Argaaniöljy ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita tai väriaineita. Pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Käyttö

Argaaniöljy on universaali öljy, joka soveltuu ihon kosteuttamiseen, kynsien lujittamiseen ja ravitsemiseen, kosteuttamiseen ja kiiltoon. Varastoi huoneenlämmössä. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Ingredients INCI: Argania spinosa


Oletko käyttänyt tuotetta?

Jätä arvostelu ja kommentti:

Arvosana: