Eteerinen öljy Patsuli

Itämainen patsuli lumoaa salaperäisellä tuoksullaan.

Eteerinen öljy Patsuli

Päätuoksu:

Patsuli

Koko:

10ml

Hinta:

8.00 EUR 5.6 EUR

5.6

Patsuli kasvaa trooppisessa ilmastossa lähinnä riisikentän lähellä tai kookos- tai kumipuiden vieressä. Eteeristä öljyä saadaan vihreistä kasvinlehdistä. Patsuliä käytettiin idässä kankaiden suojaamiseksi hyönteisiltä ja kansanlääketieteessä hiustenhoitoon ja iho-ongelmiin. Patsuli-nimi tulee hindu sanasta ”pacholi” – haistaa.

Haju

Lämmin, mausteinen itämainen tuoksu, myskin pohjavire.

Kansanlääketieteessä arvostetut ominaisuudet

Päänahan hoito liiallisesta öljyisestä tai hilseestä. Ihonhoito kuivalle iholle, ekseema ja akneongelmat. Kaikenlaisten hyönteisten hallitsemiseksi.

Aromaterapiaominaisuudet

Patsuli-öljyllä on rauhoittava vaikutus ja se lisää emotionaalista tasapainoa. Patsuli tunnetaan myös libido-tehostajana.

Käyttö

Patsuli on täydellinen hajuvesi- ja kodin tuoksu. Erityisen sopiva on makuuhuoneelle. Patsuli on hyvä myös hyönteisten torjuntaan.

Eteerinen öljy sopii tuoksuihin, ilmankostuttimiin ja aromilamppuihin. Kylpyvettä 2–6 tippaa. Laimenna enintään 5 tippaa 10 ml: lla perusöljyä hierontaöljyksi. Soveltuu myös pyykin tuoksuun lisäämällä kuivausrumpuun.

Ainesosat

Ingredients INCI: Pogostemon Cablin essntial oil

Huom! Älä käytä eteerisiä öljyjä laimentamattomaan vartaloon. Pidä öljyt poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä sisäisesti.
Signe Seebid -sivun eteerisiä öljyjä koskevat tiedot ovat peräisin julkisista lähteistä, ja ominaisuuksien ja vaikutusten viitteet perustuvat yksinomaan aromaterapiaan ja kansanlääketieteeseen, joten myyjää ei voida pitää vastuussa tietojen oikeellisuudesta.


Oletko käyttänyt tuotetta?

Jätä arvostelu ja kommentti:

Arvosana: