Risiiniöljy

Risiiniöljyssä olevalla risiinihapolla on anti-inflammatorista, antibakteerista ja sienilääkkeen vaikutusta.

Risiiniöljy

Koko:

Hinta:

6.5 EUR

6.5

Risiiniöljy on kellertävä öljy, joka on johdettu risiinisiemenistä.

Risiiniöljy koostuu pääasiassa ritsinoleiinihaposta, jolla on anti-inflammatorisia, antibakteerisia ja sienenvastaisia ominaisuuksia.

Signe Seebid perusöljyt ovat korkealaatuisia Kylmäpuristettuja öljyjä. Kylmäpuristettuna öljy säilyttää koko hedelmän aromin ja ominaisuudet.

Risiiniöljy ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita tai väriaineita. Pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Käyttö

Kynsien, ripsien ja hiusten lujittamiseen ja hoitoon. Risiiniöljy on ihanteellinen jalkojen hoitoon, koska se sopii vähentämään ihon paksunemista ja sillä on anti-inflammatorinen vaikutus.

Ainesosat

Ingredients INCI: Ricinus communis


Oletko käyttänyt tuotetta?

Jätä arvostelu ja kommentti:

Arvosana: