Jojobaöljy

Jojobaöljy pehmentää ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Jojobaöljy

Koko:

Hinta:

EUR

Jojobaöljy ei oikeastaan ole öljyä, mutta nestemäistä vahaa. Jojobaöljyä saadaan jojobapuun hedelmistä.

97% jojobaöljystä koostuu nestemäisestä vahasta ja runsaasti E-vitamiinista. Jojobaöljy pehmentää ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Jojobaöljy muodostaa lisäksi hellävaraisen, tarttumattoman ja rasvattoman vahakerroksen, mikä vähentää ihon kosteuden menetystä. Lisäksi jojobaöljy auttaa tasapainottamaan talin eritystä iholla.

Signe Seebid perusöljyt ovat korkealaatuisia Kylmäpuristettuja öljyjä. Kylmäpuristettuna öljy säilyttää koko hedelmän aromin ja ominaisuudet.

Jojobaöljy ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita tai väriaineita. Pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Käyttö

Ihanteellinen kosteuttavalle iholle, sopii myös rasvaiselle iholle. Hyvä vaihtoehto rasvaöljyille. Varastoi huoneenlämmössä. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Ingredients INCI: Simmondsia chinenis

Näytä arvostelut kaikilla kielillä (1)


Oletko käyttänyt tuotetta?

Jätä arvostelu ja kommentti:

Arvosana: