Jojobaõli

Jojobaõli muudab naha pehmeks ning parandab naha elastsust.

Jojobaõli

Suurus:

Hind:

15 EUR

15

Jojobaõli ei ole tegelikult õli vaid vedel vaha. Jojobaõli saadakse jojoba puu viljadest.

97% Jojoba õlist koosneb vedelast vahast ja sisaldab rohkelt E-vitamiini. Jojobaõli muudab naha pehmeks ning parandab naha elastsust. Lisaks moodustab jojobaõli nahale õrna mittekleepuva ning rasvatu vahakihi vähendades seeläbi naha niiskuskadu. Täiendavalt aitab Jojobaõli balansseerida naha rasueritust.

Signe Seebid baasõlid on kvaliteetsed külpressõlid. Külmpressituna on õli säilitanud kogu vilja aroomi ja omadused.

Jojobaõli ei sisalda sünteetilisi säilitus- lõhna- ega värvaineid. Pakendatud loodussõbralikku pakendisse.

Kasutamine

Ideaalne nahaniisutuseks, sobib ka rasusele nahale. Kuna tegu on vahaga on ta hea alternatiiv rasvõlidele.

Säilita toatemperatuuril. Hoida otsese päikesevalguse eest.

Koostis

Ingredients INCI: Simmondsia chinenis


Oled toodet kasutanud?

Palun jäta enda hinnang ja kommentaar:

Hinnang: