Riitsinusõli

Riitsinusõlis olev ritsinoolhappel on põletikuvastane, antibakteriaalne ja seentevastane toime.

Riitsinusõli

Suurus:

Hind:

EUR EUR

Hinnang:

(1)

Riitsinusõli on riitsinuse seemnetest saadav kollakas õli.

Riitsinusõli koosneb peamiselt ritsinoolhappest, millel on põletikuvastane, antibakteriaalne ja seentevastane toime.

Signe Seebid baasõlid on kvaliteetsed külpressõlid. Külmpressituna on õli säilitanud kogu vilja aroomi ja omadused.

Riitsinusõli ei sisalda sünteetilisi säilitus- lõhna- ega värvaineid. Pakendatud loodussõbralikku pakendisse.

Kasutamine

Küünte, ripsmete ja juuste tugevdamiseks ja hoolduseks. Riitsinusõli sobib ideaalselt jalahoolduseks, sest sobib nahapaksendite vähendamiseks ja omab põletikuvastast toimet.

Säilita toatemperatuuril. Hoida otsese päikesevalguse eest.

Koostis

Ingredients INCI: Ricinus communis


Oled toodet kasutanud?

Palun jäta enda hinnang ja kommentaar:

Hinnang:


Kadi

Ideaalne toode ripsmepikendustest räsitud ripsmete toitmiseks ja taastamiseks. Ripsmed taastuvad kordades kiiremini ning on tugevamad kui enne.