Eteerinen Öljy Kaneli

Kaneli luo lämmin ja stressitön ympäristön.

Eteerinen Öljy Kaneli

Päätuoksu:

Kaneli

Koko:

10ml

Hinta:

5.50 EUR 3.85 EUR

3.85

Kaneli on ikivihreä puu, joka kasvaa luonnollisesti Kiinassa ja Vietnamissa. Kaneliöljyä valmistetaan kanelin kuoresta ja kanelilehdistä. Öljymme on valmistettu kanelilehdistä. Kaneli öljymuodossa on paljon voimakkaampaa kuin kuivatussa muodossa.

Kaneli on yksi maailman vanhimmista mausteista. Kiinassa on dokumentoitu 2700 eKr. Lääketieteellinen käyttö, joka hoitaa vatsavaivoja, munuaisongelmia jne. Egyptissä kanelia käytettiin aromien, lääkkeiden ja juomien lisäämiseen. Kaneli oli erittäin arvokasta ja kalliimpaa kuin kulta.

Haju
Mausteinen, lämmin, neilikkamainen tuoksu.

Kansanlääketieteessä arvostetut ominaisuudet
Vähentää tulehduksia, alentaa verensokeria, alentaa huonoa kolesterolia, torjuu infektioita, lisää libidoa, torjuu loisia.

Aromaterapiaominaisuudet
Kaneli toimii aromaterapia-aineena aromaterapiassa luomalla samalla lämmin ja stressitön ympäristö.

Käyttö

Kaneli on loistava huonetuoksu, joka luo kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin kotiisi. Samalla kaneli toimii myös hyönteismyrkkynä. Eteerinen öljy sopii tuoksuihin, ilmankostuttimiin ja aromilamppuihin. Kylpyvettä 2–6 tippaa. Laimenna enintään 5 tippaa 10 ml: lla perusöljyä hierontaöljyksi. Soveltuu myös pyykin tuoksuun lisäämällä kuivausrumpuun.

Ainesosat

Ingredients INCI: Cinnamomum Zeylanicum Huom! Älä käytä eteerisiä öljyjä laimentamattomaan vartaloon. Pidä öljyt poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä sisäisesti. Signe Seebid -sivun eteerisiä öljyjä koskevat tiedot ovat peräisin julkisista lähteistä, ja ominaisuuksien ja vaikutusten viitteet perustuvat yksinomaan aromaterapiaan ja kansanlääketieteeseen, joten myyjää ei voida pitää vastuussa tietojen oikeellisuudesta.


Oletko käyttänyt tuotetta?

Jätä arvostelu ja kommentti:

Arvosana: