Eeterlik õli Roosipuu

Nelk on sinu keha ja vaimu toonik!

Eeterlik õli Roosipuu

Peamine essents:

Roosipuu

Hind:

8.5 EUR 6.375 EUR (L/850€)

6.375

Roosipuu eeterlikku õli saadakse Aniba rosaeodora – igihaljasest puust, mis on algselt pärit Peruust ja Brasiiliast. Meie õli on pärit Indiast. See aromaatne puu võib kasvada kuni 40 meetri kõrguseks ja seda eristab punakas koor ja kollased õied. Eeterliku õli saamiseks puit hakitakse ja destilleeritakse auruga.

Roosipuud on ajalooliselt kasutatud mitmete puidust esemete tootmiseks nagu mööbel, põrandadad ja kitarrid. Parfümeerias teatakse roosipuud kui üht koostisosa kuulsast lõhnaõlist Chanel nr 5.

LÕHN

Peen, magus, puitunud puuviljane aroom, millel on lilleline tipunoot.

RAHVAMEDITSIINIS HINNATUD OMADUSED

Roosipuu õlil on valuvaigistavad omadused, aidates leevendada peavalu, hambavalu ja lihasvalu.

Roosipuud kasutatakse nahahoolduses naha seisukorra balansseerimiseks kuiva või liigse rasu korral. Täiendavalt muudab naha säravamaks ja nooremaks, sest stimuleerib rakkude ja kudede taastootmisprotsessi. Roosipuu eeterlikku õli kasutatakse ka loodusliku deodorandina.

AROOMITERAAPILISED OMADUSED

Roosipuu aroom edastab õnne- ja jõutunde, võimaldades inimesel lõdvestuda ja vabaneda stressist ja vaimsest segadusest. Roosipuu eeterlik õli rahustab ka meelt ja tõstab hormoonide talitust tõstes libiidot.

Kasutamine

Roosipuu eeterlik õli sobib kõige paremini just aroomiks lõhnakividele, õhuniisutajatesse ja aroomilampidesse. Kasutades magamistoas aitab saavutada lõõgastumist ning stimuleerib seksuaalsust.

Vannivette 2-6 tilka. Massaaažiõliks lahjendades kuni 5 tilka 10 ml baasõliga. Sauna leilivette 2-3 tilka. Sobib ka pesu lõhnastamiseks, lisades pesukuivatisse.

Rohkem saab eeterlike õlide kasutamise kohta lugeda siit.

Koostis

INCI: Dalbergia Sissoo Wood Oil


Oled toodet kasutanud?

Palun jäta enda hinnang ja kommentaar:

Hinnang: